Wie en Wat

De concerten van Yes Jazz worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Podiumkunsten.


Valkenswaard heeft zijn eigen jazzclub: Yes Jazz. Sinds de oprichting in 2001 staat de Valkenswaardse jazzclub bekend als een plek waar je hoogstaande jazz kunt beluisteren.
Dick Hermsen, voormalig directeur van Centrum voor Muziek en Dans in Valkenswaard & musicoloog, is eindverantwoordelijk voor concertprogrammering.

‘Goede levende jazz, op een kwaliteits-locatie’ is ons motto. Yes Jazz is het podium voor internationale groepen, nationale grootheden en aanstormend talent. Vanaf het seizoen 2007-2008 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van het Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard, waar Yes Jazz zich helemaal thuis voelen.

Van oktober tot en met mei organiseert Yes Jazz iedere maand op zondagmiddag een swingend concert. Met in september als start van het nieuwe seizoen een openluchtconcert in Parktuin Theehuis Mevrouw Van Best in Valkenswaard.

Wij ontmoeten je graag op een van de zondagmiddagen in (het  sfeervolle theatercafé) Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard. Voor de reguliere concerten bedraagt de ticketprijs  €12,50 per persoon en €17,50 p.p. voor het Kerstconcert. Tickets kunnen via de website worden besteld.