Evergreen Swingtet met Josine van Och – 23 november 2014

Evergreen Swingtet met Josine van Och

Swing / bossa / ballads & bekende evergreens

zondag 23 november 2014

Niemand minder dan onze eigen Valkenswaardse Josine van Och treedt met haar Evergreen Swingtet op 23 november op in Verzorgingstehuis De Bogen Valkenswaard. Mogelijk gemaakt door de Rotary Club Valkenswaard en de Stichting Yes Jazz Valkenswaard.
Evergreen Swingtet is een klein sterk swingend combo. Alle muzikanten van dit quintet hebben een lange staat van dienst in tal van Nederlandse jazzorkesten. Het repertoire richt zich op swing, ballads, blues en bossa’s in composities van Ellington, Gershwin, Porter, Rodgers, Jobim en vele andere. Ze brengen echte evergreens zoals ‘Ain’t misbehavin’, ‘Take the A-train’ , ‘Somebody loves me’ , ‘A foggy day’, ‘Fly me to the moon’, ‘Autumn leaves’, ‘The lady is a tramp’, ‘Lullaby of birdland’, ‘Sweet Georgia Brown’, ‘The girl from Ipenema’, Desafinado’, ‘What a difference a day made’, ‘The shadow of your smile’ etc. Het vocaal entertainment is in goede handen bij Josine van Och.

Muziek van weleer, geplaatst in deze tijd en gedreven door spontaniteit en enthousiasme, maakt het spel van het Evergreen Swingtet tot een feest! Het enthousiasme en de spelvreugde van de band worden overgedragen op het publiek, zodat er een gezellige wisselwerking ontstaat.

Vorig jaar in Frankrijk waar ze een week lang 5 concerten hebben verzorgd op het “Festival de Musique” in Saint Martin de Valamas. Ze moesten met hun hand op hun hart beloven dat ze volgend jaar terug komen.

De bezetting bestaat uit:
– Nout de Bruijn – piano
– John Verbunt – drums
– Joz Bruggeman – contrabas
– Piet Engel – saxen en dwarsfluit
– Josine van Och – zang