Trio Jos Beeren – 9 mei 2021

Trio Jos Beeren – 9 mei 2021

‘Trio van topmusici’

Theatercafé De Hofnar Valkenswaard –  aanvang: 15.30 u. – Entree €10 p.p.

Reserveren is in cornona-tijd verplicht. Klik hier.

Het Trio Jos Beeren – Gé Bijvoet – Judith Nijland speelt in een intieme setting prachtige jazz-, latin- en popsongs.

Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met dit orkest deelde hij het podium met de groten der aarde zoals de Brecker Brothers, Herbie Hancock, Toots Tielemans, John Scofield, Sarah Vaughan, Sting, Gino Vannelli, Bono en vele anderen. Met zijn Timeless Big Band ging hij de wereld over. Voorts is hij bekend als organisator van jazzconcerten in deze regio.

Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties en produceert en specialiseert zich tegenwoordig in het opnemen van akoestische muziek met de nieuwste opnametechnieken. Gé is een uitmuntend begeleider en is als pianodocent werkzaam aan het Utrechts Conservatorium.

Zangeres Judith Nijland studeerde, na een studie Grieks en Latijn, aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels 5 CD’s op haar naam staan, waarbij A Jazz Tribute to Abba in het oog springt als een gedurfd en uiterst succesvol project. Judith treedt op met allerlei formaties in heel Europa, USA, Japan, Thailand, Indonesië en Australië.

Gezellig clubopstelling in De Hofnar

Klik hier voor veilig theaterbezoek.