Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

Stichting Yes Jazz heeft voor geïnteresseerden, die het werk van Yes Jazz graag ondersteunen, vier sponsorpakketten samengesteld.

Valkenswaard heeft zijn eigen JazzClub, Yes Jazz.

Sinds de oprichting in 2001 staat de Valkenswaardse JazzClub bekent als een plek waar hoogstaande jazz te beluisteren valt.

‘Goede levende jazz, op een kwaliteitslocatie’ is ons motto. Van mainstream, wereldmuziek, dixieland, blues, fusion tot big band. Yes Jazz is het podium voor internationale groepen, nationale grootheden en aanstormend talent. Waarbij plaatselijk talent ieder seizoen een podium krijgt, zoals o.a. Josine van Och, Frank Roberscheuten & Shaunette Hildabrand, Maaike Reijnders, Merel Brusselers. Het thuishonk van Yes Jazz is het gezellige theatercafé van het Cultuurcentrum De Hofnar. De uitstekende samenwerking tussen Yes Jazz en De Hofnar resulteert ieder jaar in december in een fantastisch Kerst Jazzmatinee in de Theaterzaal.

Yes Jazz is inmiddels een regionaal toonaangevende jazzclub geworden.

Sponsoring
Dat goede bands geld kosten is duidelijk. Als Yes Jazz streven wij ernaar om de toegang tot onze concerten zo laagdrempelig mogelijk te houden. Iedereen moet kunnen genieten van goede jazz op een goede locatie. Daarom vragen wij slechts een bescheiden entreeprijs voor onze concerten. We zijn blij dat een aantal sponsoren onze Stichting financieel steunt. Willen we onze doelstelling de komende jaren verder vorm geven, dan is het, in het huidige culturele bezuiniging klimaat, noodzakelijk dat de Stichting Yes Jazz kan beschikken over meer financiële armslag. Als jij ook onze Stichting een warm hart toedraagt wordt dan sponsor van Yes Jazz. We kennen vier sponsorpakketten met ieder een eigen pakket aan tegenprestaties. Van ‘Charlie Parker-pakket’ tot het hoofdsponsorpakket ‘Duke Ellington’, dat volledige exclusiviteit biedt.

Sponsorpakketten 2023

Sponsors facilitaire diensten en materialen

Je kunt facilitair sponsor worden door het leveren van materialen / diensten e.d. Afhankelijk van de ingeschatte waarde van de ‘materiaal- sponsoring’ bespreken we samen onze tegenprestatie.

e-mail: info@yesjazz.eu