Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

Stichting Yes Jazz heeft voor geïnteresseerden, die het werk van Yes Jazz graag willen ondersteunen, vier sponsorpakketten samengesteld.

Valkenswaard heeft zijn eigen JazzClub, Yes Jazz.

Sinds de oprichting in 2001 staat de Valkenswaardse JazzClub bekent als een plek waar hoogstaande jazz te beluisteren valt.

“Goede levende jazz, op een kwaliteitslocatie” is ons motto. Van mainstream, wereldmuziek, dixieland, blues, fusion tot big band. Yes Jazz is het podium voor internationale groepen, nationale grootheden en aanstormend talent. Waarbij plaatselijk talent ieder seizoen een podium krijgt, zoals o.a. Josine van Och, Frank Roberscheuten & Shaunette Hildabrand, Maaike Reijnders, Melle Weijters. In de afgelopen jaren heeft Yes Jazz ondermeer de volgende bands op hun podium gehad: B-Trio-Plus, The South Jazz Band, Rosenberg Trio, New Generation Big Band, Nienke Vonken Jazz Quartet, Carmen Gomes, Bert van de Brink en Robin Nolan. Het thuishonk van Yes Jazz is het gezellige theatercafé van het Cultuurcentrum De Hofnar. De uitstekende samenwerking tussen Yes Jazz en De Hofnar resulteert ieder jaar in december in een fantastisch Kerst Jazzmatinee in de grote zaal. Met in 2010 niemand minder dan de bekende jazzpianist Peter Beets en wereldbefaamde gitarist Matijn van Itterson. En in 2013 de befaamde jazz drummer Eric Ineke met zijn JazzXpress.

Yes Jazz is inmiddels een regionaal toonaangevende jazzclub geworden.

Sponsoring
Dat goede bands geld kosten is duidelijk. Als Yes Jazz streven wij ernaar om de toegang tot onze concerten zo laagdrempelig mogelijk te houden. Iedereen moet kunnen genieten van goede jazz op een goede locatie. Daarom vragen wij slechts een bescheiden entreeprijs voor onze concerten. We zijn blij dat een aantal sponsoren onze Stichting financieel steunt. Willen we onze doelstelling de komende jaren verder vorm geven, dan is het, in het huidige culturele bezuiniging klimaat, noodzakelijk dat de Stichting Yes Jazz kan beschikken over meer financiële armslag. Als ook u onze Stichting een warm hart toedraagt heeft u de mogelijkheid om sponsor van Yes Jazz te worden. We kennen vier sponsorpakketten met ieder een eigen pakket aan tegenprestaties. Van ‘Louis armstrong-pakket’ tot het hoofdsponsorpakket ‘Ella Fitzgerald’, dat u volledige exclusiviteit biedt. Op de volgende pagina leest u meer over deze vier sponsorpakketten.

Gert Poppe, 06 53619984, gert.poppe@jazzing-up.nl

Sponsors facilitaire diensten en materialen

U kunt facilitair sponsor worden door het leveren van materialen / diensten e.d. Afhankelijk van de ingeschatte waarde van de ‘materiaal- sponsoring’ bespreken we samen onze tegenprestatie.

Secretariaat Yes Jazz
Dennenlaan 11
5553 CV Valkenswaard

Telefoon: 06-51106434
e-mail: info@yesjazz.eu