Goede Doelendiner – 17 mei 2009

Goede Doelendiner – 17 mei 2009

Ter afsluiting van het jubileumprogramma in het kader van het 20-jarig bestaan van de Stichting Phil Fonds Valkenswaard heeft Yes Jazz het Goede Doelendiner georganiseerd. Een diner ten bate van het Phil Fonds bij restaurant de Zwaan te Borkel en Schaft. Eregasten die avond waren natuurlijk de acht kinderen uit de Filippijnen die door het Phil Fonds worden geholpen om naar school te gaan zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Daarnaast de ambassadeur van de Filippijnen in Nederland de heer Romeo A. Arguelles, consular general Frank Cimasrank, burgemeester  Ederveen en oud-burgemeester Haas en partners.

De avond werd belangeloos muzikaal opgeluisterd door door pianist Bert van den Brink, zangeres Shaunette Hildabrand uit de USA en Frank Roberscheuten op sax. Het was hartverwarmend hoe Bert van den Brink (zelf blind) via de muziek contact zocht met drie Filippijnse kinderen die graag een liedje ten gehore brachten. Muziek verbroedert niet allen, muziek spreekt zijn eigen taal, geheel vanuit het hart. Dat muziek aanstekelijk werkt liet de ambassadeur merken door achter de piano plaats te nemen en daarna een Filippijns lied samen met de kinderen te zingen.

Optreden Bert van den Brink (pianist), Shaunette Hildabrand (vocal), Frank Roberscheuten (sax) én ambassadeur van Filippijnen in Nederland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *