Montis, Goudsmit & Directie – 17 februari 2019

Montis, Goudsmit & Directie
Soul Jazz met Hammond orgel

17 februari 2019

Theatercafé De Hofnar Valkenswaard – aanvang: 15.30 uur
Entree €10 p.p.

Swingende- en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Een absolute killer combi, dus tijd om het Yes Jazz-podium te bestijgen.

Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij energiek en inventief de (inter)nationale podia met New Cool Collective en de Ploctones. In 2010 won Anton de VPRO/Boy Edgar prijs. Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton zich de perfecte gitarist voor deze formatie.

Cyriel Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat. Zolang het maar swingt.

Cyriel is ook geen onbekende in het Nederlandse muzieklandschap. Onlangs gaf hij heel Nederland nog drumles tijdens een uitzending bij DWDD, maar hij is toch vooral bekend vanwege zijn spel bij onder meer Hans en Candy Dulfer, New Cool Collective, Kane.

Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander. Hij is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

Montis, Goudsmit & Directie zijn:
– Frank Montis: toetsen
– Anton Goudsmit: gitaar
– Cyril Directie: drums

NIEUW! Yes Jazz Borrel Arrangement