Charlestown Jazz Band – zondag 19 mei 2019

Charlestown Jazz Band
The Swing and the Soul

Voorprogramma: Frank’s Hot Ten

zondag 19 mei 2019

Theatercafé De Hofnar Valkenswaard – aanvang: 15.30 uur – voorprogramma start om 14.30 uur

Entree €10 p.p.

Kaarten reserveren bij de Hofnar? Klik hier.

Sinds de oprichting in 1968 kent Nijmegen The Charlestown Jazzband (CTJB). De band uit de stad waar Keizer Karel de Grote rond 777 gewoond heeft. In de loop der jaren heeft de band enkele wijzigingen ondergaan maar heeft altijd een hoog muzikaal niveau weten te behouden. De band streeft naar een gezellige interactie met het publiek en dat alles gelardeerd met plezier en humor.

Door een zeer breed en gevarieerd repertoire is de muziek van de The Charlestown Jazzband toegankelijk voor vele Jazz -liefhebbers.

Bezetting:
Van links naar rechts,

Eric Beijnvoort: Drums
Pieter Duker: Trombone/Zang
Jan de Bont: Banjo/Gitaar
Jan Dokter: Clarinet/Sax/Zang
Henk van Amerongen: Trompet/Sax/Zang
Rob Egging: Bas
Piet Beyé: Piano

Voorprogramma met Frank’s Hot Ten
Het is niet duidelijk of er een plan achter zat, maar het ligt allemaal aan “Frank”. Hij heeft ervoor gezorgd dat de bandleden van “Frank’s Hot Ten” de afgelopen jaren op verschillende momenten met elkaar in contact zijn gekomen. Hij heeft gelegenheden gecreëerd waarop ze beetje bij beetje konden proeven van elkaar muzikale kwaliteiten en voorkeuren. Of “Frank” er ook voor gezorgd heeft dat ze elkaar ook echt leuk zijn gaan vinden, is voer voor nader onderzoek. Maar het resultaat is er: “Frank’s Hot Ten”, een band die jazz speelt zoals jazz bedoeld is: swingend, met veel ruimte voor improvisatie, speels en af en toe met een knipoog.

NIEUW! Yes Jazz Borrel Arrangement