Neil van der Drift Groep Kerstmatinee – 15 december 2019

Neil van der Drift Groep met Chelsea Foreman

Kerstspecial 15 december 2019 ‘It’s Not All About Rudolph’ PREMIERE

Theaterzaal De Hofnar Valkenswaard – vlakke vloer – aanvang: 15.30 uur (zaal vanaf 15.00 uur open) – Entree €16 p.p.

Op de vraag ‘Neil wil je ook wat Kerstnummers spelen’ ging Neil van de Drift in gesprek met Chelsea Foreman en liep dit even net wat anders, met als gevolg dat ze een volledige nieuwe kerstshow van 90 minuten hebben gecomponeerd. Dit jaar wordt de show slechts 2 keer opgevoerd, waaronder 15 december bij Yes Jazz.

It’s Not All About Rudolph

Is een muzikale kerstshow van de Neil van der Drift Group. Zij vertellen eindelijk een keer het échte verhaal over de rendieren van de Kerstman. Over hoe Rudolph ooit één keer mazzel heeft gehad met zijn neus en daar nu al decennia lang op teert, terwijl ook de andere acht rendieren gezien mogen worden en elk hun eigen verhaal te vertellen hebben. Een middag vol met nieuwe originele Kerstmuziek gecomponeerd door Neil van der Drift, in samenwerking met zangeres Chelsea Foreman (verantwoordelijk voor de songteksten).

De Neil van der Drift Group is een 10-koppige band, bestaande uit zang, piano, bas, drums, saxofoon, trompet en een strijkkwartet. Daarmee heeft Neil in december 2015 zijn debuutalbum ‘New Old City’ uitgebracht. En is hij met deze band in datzelfde jaar onder meer voor een volle maand op tour geweest in China om daar 21 shows te geven in vrijwel alle grote steden van het land. In 2015 rondde Neil succesvol zijn Master of Music studie aan het Fontys conservatorium in Tilburg af, waarbij de hoofdfocus lag op jazz-drums en compositie.

Onze eigen Chelsea Foreman – vocal – maakt deel uit van de Neil van der Drift Groep.

Voorproefje: