Johnny Mercer – The Life And Times Of The Singing Poet

Amerikaanse zangeres Shaunette Hildabrand presenteert nieuw jazz-programma: Johnny Mercer – The Life And Times Of The Singing Poet – 25 oktober 2021

Na het succesvolle jazzconcert in Budel-Dorplein, presenteert de Amerikaanse zangeres Shaunette Hildabrand op maandag 25 oktober een jazzprogramma gewijd aan de Amerikaanse songwriter Johnny Mercer met een trio bestaande uit de uitzonderlijke muzikanten Frank Roberscheuten, NL (saxofoon en klarinet), Ian Date, AUS (gitaar) en Edwin Corzilius, NL (contrabas) in het Pinnenhof te Nederweert om 20:00u.

De klassiek geschoolde Shaunette Hildabrand heeft de afgelopen twintig jaar een voorstaande positie ingenomen in de klassieke jazzscene in Duitsland en Zwitserland. Frank Roberscheuten heeft in Europa naam gemaakt als een van de meest veelzijdige rietblazers en zijn enorme talent maakt hem een veelgevraagd solist in verschillende formaties. Ian Date wordt terecht beschouwd als een van de geweldige gitaristen uit Australië, vanwege zijn boeiende stijl die intelligentie, ambacht, muzikaliteit, vaardigheid en humor samenbrengt. De jarenlange begeleider van onder andere Toon Hermans en Louis van Dijk, Edwin Corzilius behoort tot de categorie van de beste Nederlandse bassisten.

De dan geldende Coronaregels voor evenementen worden uiteraard gerespecteerd. Uit organisatorische redenen vragen we u tot een week voor het concert te reserveren. Een vaste zitplaats wordt toegewezen en een Coronatoegangsbewijs is verplicht.

Kaarten kosten 17,50 en zijn te bestellen via email shaunette.hildabrand@telenet.be of telefonisch +32.11.515326.

Adres concert: De Pinnenhof, Kapelaniestraat 4, 6031 BX Nederweert