Falktown Young Jazz Talents – 6 december 2020

Falktown Young Jazz Talents – 6 december 2020
‘Jonge jazzmusici veroveren podium’

Theatercafé De Hofnar Valkenswaard –  aanvang: 15.30 uur – Entree €10 p.p.

Zodra de nieuwe Hofnarbrochure verschijnt kunnen tickets worden gereserveerd.

Voor de tweede keer geeft Yes Jazz het podium aan jonge aanstormende jazz-talenten, bestaande uit drie sets verzorgd door Neil Foreman, Daphne Horsten en Puk van Hout.

Neil Foreman (24) studeerde in 2019 af aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg, waar hij nu werkt als docent en coach. Hij is actief als pianist, toetsenist, zanger, arrangeur en muzikaal leider.

In Valkenswaard heeft hij in mei vorig jaar de voorstelling ‘5 jonge makers’ ontwikkeld, en in het voorjaar van 2021 staat hij met zijn broer Glenn en zus Chelsea in het theater!

Daphne Horsten is een beginnende zangeres, die aan het ontdekken is hoe ze haar zangkunsten met de rest van de wereld gaat delen. Op haar 16e besloot zij om een muziekstudie te gaan volgen. Zij werd aangenomen op de Rockacademie in Tilburg. Later besloot ze dat ze liever Jazz ging studeren en hoopt dan ook hierin af te studeren.

Puk van Hout (27) is afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie met musiceer vak zang. Daarnaast speelt ze saxofoon, basgitaar en piano. Het liefst is Puk altijd bezig met muziek. Puk heeft al van jongs af aan de intrinsieke behoefte gehad om zelf muziek te creëren en zo schrijft ze al jaren haar eigen nummers. Ze laat zich inspireren door o.a. Kate Bush en Tori Amos. Om haar liedjes heen praat ze haar show luchtig aan elkaar.