Falcontown Young Jazz Talents – 26 september 2021

Falcontown Young Jazz Talents
‘Jonge jazzmusici veroveren podium’

26 september 2021

De Hofnar Valkenswaard –  aanvang: 15.30 uur – Entree €10,50

Reserveren bij De Hofnar Valkenswaard

Voor de tweede keer geeft Yes Jazz het podium aan jonge aanstormende jazz-talenten, bestaande uit drie sets verzorgd door Daphne Horsten Quartet en Puk van Hout Quartet. De derde set is een Surprise act – Aankondiging volgt!

 

Zangeres Daphne Horsten begon haar muzikale opleiding op 16-jarige leeftijd aan de Rockacademie te Tilburg waarnaar ze de omslag maakte naar het conservatorium om jazz te gaan studeren. Het waren dames als Erykah Badu en Nai Palm waarvoor ze haar grote liefde voor de jaren ’70 links liet liggen. De Neo-Soul inspireerde haar pakkende Grooves en elektronische sounds. Door het bestuderen van jazz maken haar melodieën verrassende wendingen en sta je steeds opnieuw verstelt van de unieke muzikale keuzes. Na het succes van haar afstudeer show in de kleine zaal van de 013 ‘is de future-soul’ band klaar voor de volgende stap. Deze vijf koppige band bestaat uit Tijn Driessen, Paul Snoeren, Eliando Hatumena en Roel Driessen. Laat je betoveren door deze lady of Future-Soul!

Puk van Hout (27) is afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie met musiceer vak zang. Daarnaast speelt ze saxofoon, basgitaar en piano. Het liefst is Puk altijd bezig met muziek. Puk heeft al van jongs af aan de intrinsieke behoefte gehad om zelf muziek te creëren en zo schrijft ze al jaren haar eigen nummers. Ze laat zich inspireren door o.a. Kate Bush en Tori Amos. Om haar liedjes heen praat ze haar show luchtig aan elkaar.

Surprise act – Aankondiging volgt