Debuut EP ‘Sounds of the City’ Merel Brusselers

Debuut EP ‘Sounds of the City’ Merel Brusselers

Bericht van Merel:

Beste allemaal,

Graag breng ik jullie op de hoogte over een project waar ik mee bezig ben. Ik ga mijn debuut EP uitbrengen onder de artiestennaam ‘Joanne Bird’.

Ik studeer bijna af aan de Master of Music op het Conservatorium van Amsterdam en heb de laatste jaren veel geïnvesteerd in mijn artistieke ontwikkeling. Ik heb mezelf voor het eerst durven openstellen voor het schrijven van eigen muziek. De laatste weken ben ik de studio ingegaan met een stel super fijne muzikanten (waaronder ook wat muzikanten uit Valkenswaard zoals Jan van Overveld, Neil Foreman en Erwin Botteram) en ben ik weer een stapje dichterbij de droom gekomen om mijn eigen muziek uit te brengen. Nu ben ik een crowdfunding via het platform ‘Voordekunst’ gestart om de release van mijn debuut EP te realiseren. Ook ga ik op donderdag 8 juni een intiem concert in het theatercafé van de Hofnar organiseren waar ik mijn EP zal releasen, maar ook andere songwriters uit Valkenswaard uitnodig om eigen werk te delen (o.a. Daphne Horsten, Michiel Wetzer, Puk van Hout & Jan van Overveld). Deze avond zie ik als een soort ‘ode aan songwriting’.

Via deze link kom je op mijn crowdfunding pagina waar meer informatie te vinden is over het proces, het doel van de crowdfunding en de tegenprestaties (zoals een fysiek exemplaar van de EP, of een ticket voor het concert op 8 juni).

Met vriendelijke groet,
Merel Brusselers